Articole

Articole publicitare

 


Ideea pe care o insufla titlul nu este deloc intamplatoare, pentru ca daca ai pornit la drum fara a avea incredere in partenerul de afaceri, cu siguranta nu vei ajunge la capatul lui. Patronul unei firme de prelucrare a lemnului a solicitat sprijinul agentiei de detectivi particulari Detexpert, intrucat, dupa ce a derulat impreuna cu o alta firma afaceri in acest domeniu, patronul acesteia din urma a disparut, lasand in urma facturi restante de peste 10 miliarde de lei, pe care desigur ca nu avea de gand sa le achite vreodata.

In afara de cautarea si gasirea debitorului, clientul mai dorea date despre patrimoniul actual al acestuia, despre activitatiile pe care le deruleaza in prezent precum si daca mai are si alte societati sau daca participa la derularea altor afaceri.

Investigatiile nu au fost deloc usoare, iar detectivii au trebuit sa-si puna in valoare toata priceperea pentru a onora solicitarea clientului. Rezultatul investigatiei nu a fost deloc pe placul clientului, deoarece persoana investigata nu detinea nimic pe numele propriu, nici casa nici masina, ci doar o firma fantoma prin care derula intermedieri cu vanzari de masa lemnoasa catre firme din portul Constanta, contul acestei firme fiind demult secatuit.

Detectivii au constatat ca acest individ fusese cautat de mai multi fosti parteneri de afaceri pentru inselaciune.
In final clientul a fost multumit de rezultatul investigatiei, chiar daca acesta nu a condus la recuperarea prejudiciului pe care il avea.


Contactati-ne la office@detexpert.ro