Articole

Articole publicitare

 


Proprietarul unei firme de inchiriat masini a apelat la agentiea de detectivi particulari Detexpert. Motivul? Un individ a inchiriat un autovehicul de teren marca BMW. Ar fi trebuit sa-l inapoieze dupa 3 zile, dar nu l-a inapoiat nici dupa 3 luni. Atat masina cat si clientul firmei de inchirieri nu erau de gasit. Masina putea fi oriunde in Romania.

 

Detexperta a pornit cu investigatia de la preocuparile persoanei care a inchiriat autoturismul, urmarind si traseul pe care acesta din urma l-a parcurs pana la un punct. Detectivii au ajuns la o concluzie stupefianta: persoana care inchiriase autoturismul il vandu-se. Greu de crezut dar adevarat, vanduse masina fara acte.

 

Cazul devenise mult mai complicat. Persoana implicata nu era nicaieri de gasit, iar autoturismul avea un nou proprietar. Au inceput cooperarea cu politia, dar aici surpriza: individul mai avea la activ cel putin doua fapte similare, fiind dat in urmarire. Cautarile persoanei au dat rezultate dupa mai multe saptamani, fiind identificat intr-un mare oras din nordul tarii. Dar cum sa-l determine detectivii pe acesta sa iasa din locuinta? Ce ar fi putut sa legendeze ei pentru a-l putea lua la intrebari? Nu a mai fost necesar un asemenea plan deoarece, in zona a fost identificat, prin metode specifice, un coleg de penitenciar al individului (era recidivist) care inchiria masini si care a furnizat informatii despre locul unde s-ar putea afla autoturismul, la cateva sute de km de locul respectiv. Detectivii au identificat autoturismul, apoi au anuntat firma pentru a-l recupera cu sprijinul organelor abilitate. Cazul este acum rezolvat si individul care vindea masini inchiriate, a ajuns acolo unde ii este locul, la racoare.

Contactati-ne la office@detexpert.ro