Articole

Articole publicitare

 


In ultimul timp din ce in ce mai multi avocati au nevoie de detectivi pentru a aduce probe elocvente in instanta. Sa urmarim un astfel de caz. Un cabinet de avocatura solicita agentiei de detectivi particulari Detexpert, pentru clienta sa, G.S., sa investigheze conditiile in care este crescut si cum a fost educat fiul acesteia, acum in varsta de 15 ani, care a fost adoptat in urma cu mult timp de o familie.

Femeia care solicitase acest lucru dorea ca prin instanta sa anuleze contractul de adoptie, dupa ce, in urma cu 15 ani isi abandonase copilul intr-o maternitate. Copilul a ajuns la un centru de plasament iar dupa catva timp a fost adoptat.

Detexpert a trebuit sa stranga date si informatii, ajungand la concluzia: minorul era crescut in conditii deosebit de bune, intrucat parintii adoptivi aveau posibilitati materiale de invidiat. Acestia din urma erau respectati de comunitate, mediul de dezvoltare a copilului esra unul sanatos, avea prieteni si un comportament ireprosabil la scoala.

Aceste conditii nu se puteau compara cu ceea ce i-ar fi oferit mama naturala, care nu avea un loc de munca stabil, nici locuinta proprie fiind gazduita de un cetatean italian cu rezidenta in Romania. Cabinetul de avocatura a primit un raport cu urmatoarea concluzie: mama naturala nu ar fi avut nici o sansa sa obtina copilul, ci doar dreptul la vizita. De altfel acesta a fost si verdictul instantei.

Contactati-ne la office@detexpert.ro