Articole

Articole publicitare

 


Unul dintre cele mai interesante domenii este cel al obtinerii de probe sau gasirea unor martori importanti. In acest sens, o colaborare mai stransa cu avocatii ar aduce rezultate valoroase pentru clientii. Activitatea detectivilor poate veni in ajutorul muncii avocatiilor.

Pe de-o parte detectivii indica clientilor ca atunci cand au deja un avocat sa se consulte cu acesta cu privire la ce este util de aflat astfel incat munca de investigatii a detectivilor sa fie tintita catre ajungerea la rezultate concrete si care sa poata fi folosite de catre avocat cu eficienta in folosul clientului.

Sunt cateva exemple de cazuri in care rezultatele investigatiilor realizate de catre detectivi care le-au oferit avocatilor instrumente de solutionarea unor spete. Spre exemplu, un client a fost implicat intr-un accident de circulatie si cu toate ca era convins de faptul ca nu avea nici o parte de vinovatie nu putea sa demonstreze acest lucru din cauza circumstantelor ce-i pareau potrivnice. Dupa activitati specifice de investigatii, detectivii au realizat o lista cu cateva persoane care au fost de fata la producerea accidentului si care au dorit sa apara ca martori.

Astfel, clientul respectiv a reusit sa-si dovedeasca nevinovatia. Alte exemple se refera la obtinerea de dovezi privitoare la respectarea sau nerespectarea programului de vizita in cazul copiilor care sunt in grija unuia dintre parintii divortati sau dovezi ale modului in care parintele respectiv se ingrijeste de copil.

In aceste situatii, detectivii particulari pot fi utili avocatilor. Cei care au lucrat cu detectivi stiu deja acest lucru, iar ceilalti pot solicita colaborarea unor agentii de detectivi, pecum Detexpert, agentie cu experienta deloc de neglijat si nenumarate cazuri grele care au fost solutionate cu succes atat pe teritoriul tarii cat si in strainatate.

Contactati-ne la office@detexpert.ro