Articole

Articole publicitare

 


Evolutia societatii in care traim arata despre conduitele adolescentine ca apar pe la varta de 11 ani nu de la 14 ani asa cum credeam. Curiozitatea adolescentilor este din ce in ce mai mare, la fel si dorinta de a fi mare, de a experimenta, de a cunoaste si pun adesea in dificultate parintii care cu greu inteleg aceste transformari, ingrijorati fiind ca fii lor sa nu apuge pe drumuri grsite. 

Astfel de griji au incept sa-si faca si o famile din Cluj, parinti a doi baieti de 10 si 16 ani, care isi puneau des intrebari despre fiul cel mare. Suspiciunile s-au intensificat in momentul in care au inceput sa dipsra bani atat din portofelul tatalui cat si al mamei. La inceput sumele erau mici de cativa zeci de lei, crescand treptat pala la cateva sute de lei. Prima impresie a fost ca fiul de 16 ani cheltuie banii pe jocuri de noroc, altfel nu-si puteau explica de ce sumele sunt atat de mari.


Pentru a elimina aceasta suspiciune, parintii au contractat o agentie de detectivi particulari. Pe parcursul filajului, detectivii au descoperit ca baiatul de 16 ani, iesea in fiecare seara din casa pe geamul de la parter. Escapada era in jurl oreler 2:00 si dura pana pe la 5:00 dimineata, timp in care statea cu cativa prieteni la coltul strazii consumand droguri. Astfel a fost data pe mana politiei si o retea de traficanti de roguri cat si consumatori. In ceea ce priveste familia tanarului de 16 ani, s-au bucurat de faptul ca au depistat in timp relativ scurt si nu a fost nevoita internarea acestuia intr-o clinica de dezintoxicare.

La fel de ingrijorati au fost si parintii unei tinere de 18 ani. Suspiciunea acestora a pornit de la faptul ca fiica lor isi indepartase prietenii, inlocuidu-i cu un alt grup de care nu vorbea niciodata. Apeland la detectivi, parintii au aflat ca tanara avea o relatie foarte apropiata cu un individ care era in inchisoare, relatia lor fiind intretinuta la telefon si pe internet. Acesta din urma s-a eliberat si a inceput sa se intalneasca cu tanara intr-um mod extrem de bizar. Niciodata nu mergeau impreuna in oras, fata fiind luata de alti amici ai recidivistului. "Chiar am trait momente de suspans, a fost ca in filme" spune detectivul care a investigat cazul, "noii" amici faceau trafic de persoane si de doguri. Filajul a durat cateva luni si a fost extrem de periculos. Parintii tinerei spun acum ca daca nu ar fi apelat la detectivi probabil fiica lor nu ar mai fi fost in viata. Si totusi suspiciunea lor nu parea a fi exagerata.


Contactati-ne la office@detexpert.ro