Articole

Articole publicitare

 


Detectivii particulari sunt pregatiti si pentru elaborarea unor norme si programe interne privind protectia firmelor, organizarea structurilor interne de securitate, verificarea personalului in privinta starii de loialitate, corectitudine, in special legat de indeplinirea sarcinilor, pastrarea secretului profesional si a modului in care actioneaza angajatii pentru promovarea imaginii firmei.

O parte a oamenilor de afaceri au inteles necesitatea acestor inspectori de siguranta, cum au fost definiti in special in mediile patronilor de mari societati comerciale. Din ce in ce mai multe firme incep sa solicite o astfel de activitate de siguranta si protectie, efectele fiind observate sau simtite in propriile bilanturi.

Un alt serviciu din ce in ce mai solicitat de catre firme prevede noi strategii de recrutare a personalului cheie. De curand una dintre companiile mari din tara, producatoare de lactate, a apelat la detectivi pentru a investiga persoana care urma sa fie numita intr-o functie de conducere.

In urma filajului, detectivii au descoperit anumite vicii ale individului in cauza, care nu corespundeau cu profilul prevazut de catre angajatori, vicii precum jocurile de noroc, alcoolul. Fiind un mare petrecaret si faptul ca inca statea cu parintii (la peste 30 de ani), angajatorii au decis ca persoana investigata nu corespunde profilului cautat, desi pare o persoana integra, responsabila si cu potential.

In momentul in care preiau un caz, detectivii vor aduna cat mai multe informatii prin orice mijloace legale. Ei vor indeplini acest proces de colectare de informatii prin investigare si supraveghere si vor indeplini orice investigatie care cred ei ca este necesara, aceasta incluzand si cercetarea unor documente publice. Detectivii au la dispozitie internetul si baze de date cu cantitati masive de informatii pentru a aduna date necesare care ii vor duce la indeplinirea serviciilor pentru care sunt angajati.

Contactati-ne la office@detexpert.ro